12 vezetői elakadás

Vannak olyan vezetői tulajdonságok, amikre egy-egy vezető büszke, pedig sokszor derül ki az, hogy a jónak vélt tulajdonságaik ellenére lettek jó vezetők, azaz mást gondol a vezető és mást gondolnak mások, hogy mi jó és mi rossz tulajdonság.

Ebben a videóban 12 olyan tulajdonságot veszünk górcső alá, ami megakadályozhat egy vezetőt abban, hogy jobb vezető legyen.

Ha úgy érzed, hogy van olyan tulajdonságod vezetőként, amiről gyanítod, hogy akár hátráltat is a munkádban, akkor érdemes megnézned ezt az előadást, hogy azonosíthasd. Ha pedig egyikkel sem találkozol a saját munkádban, akkor felsóhajthatsz, hogy rád ez nem vonatkozik. 

Kapcsolódó anyagok:

Kérdésed van?

Kérdésed van, további segítségre van szükséged? Küldj üzenetet Jeckel Eszter szakértőnknek!

Szerző:​

Jeckel Eszter

executive coach, viselkedéselemző

Pedagógusként végzett majd kommunikációs vezetőként dolgozott a KKV szektorban. Később  executive, business és teamcoachként tevékenykedett. Küldetése, hogy vezetőknek segítsen kapcsolatba lépni önmagukkal, azonosítani és elfogadni, hogy kik is ők valójában, hogy kiaknázhassák erősségeiket, megtalálhassák saját megoldásaikat és mindenekelőtt kommunikáljanak munkatársaikkal, hogy elsajátíthassanak hatékony módszereket, amely támogatja személyes és szakmai céljaikat, miközben megerősítik kapcsolataikat.

Szilárdan hisz a KAPCSOLAT és KOMMUNIKÁCIÓ erejében, amely az I’m OK – You’re OK partnerség keretein belül van meg, ami munkája alapját képezi.