Női vezetők

Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen előadásra nincs is szükség, azonban sajnos a XXI. században sem egyértelmű, hogy ha valakit nőként vezetővé választanak, akkor egészen más kihívásokkal találkozik, mint férfi kollégái. Ez persze több dologból is fakad.
Éppen ezért fontos, hogy felkészült legyen egy női vezető. Tudja összehangolni szerepeiből adódó feladatait. Ebben segít ez a videó.

Kapcsolódó anyagok:

Kérdésed van?

Kérdésed van, további segítségre van szükséged? Küldj üzenetet Jeckel Eszter szakértőnknek!

Szerző:​

Jeckel Eszter

executive coach, viselkedéselemző

Pedagógusként végzett majd kommunikációs vezetőként dolgozott a KKV szektorban. Később  executive, business és teamcoachként tevékenykedett. Küldetése, hogy vezetőknek segítsen kapcsolatba lépni önmagukkal, azonosítani és elfogadni, hogy kik is ők valójában, hogy kiaknázhassák erősségeiket, megtalálhassák saját megoldásaikat és mindenekelőtt kommunikáljanak munkatársaikkal, hogy elsajátíthassanak hatékony módszereket, amely támogatja személyes és szakmai céljaikat, miközben megerősítik kapcsolataikat.

Szilárdan hisz a KAPCSOLAT és KOMMUNIKÁCIÓ erejében, amely az I’m OK – You’re OK partnerség keretein belül van meg, ami munkája alapját képezi.